dimecres, 23 d’octubre del 2013

NOVETATS!!

Ei cigronets! 

Esperem que estigueu ha recuperats de la sortida a Fontmartina i amb les piles carregades per més!! 

Primer de tot ens sap greu dir-vos que la activitat preparada per aquest cap de setmana a la deixalleria ha hagut d'estar anul·lada degut a retallades en aquest sector. Així que aquest cap de setmana l'horari d'esplai serà normal, de 18 a 20h. Disculpeu les molèsties.

Aquest dissabte 26 tindrem la oportunitat d'assistir a una sessió de dibuix micològic amb la il·lustradora infantil i naturalista Blanca Martí. Us adjuntem la seva pàgina web www.blancamarti.com
Les sessions estaran orientades als nois i noies de la Secció Infantil i Juvenil, però també hi poden participar els pares i tots els altres socis i sòcies. Es faran dues sessions, la primera de 18h a 19h amb els grups dels cigronets i esquirols i una segona de 19h a 20h amb els grups dels talps, falcons i linxs. 
Aquesta activitat està dins del cap de setmana "Temps de Bolets" que organitza conjuntament l'Ajuntament de Llinars del Vallès i el Centre Excursionista i que es durà a terme el 8, 9 i 10 de novembre. 
Els dibuixos que es facin seran exposats a Can Lletres durant el cap de setmana "Temps de Bolets" i participaran a un concurs de dibuix micològic.

Us animem a participar-hi! No hi podeu faltar!

Per si algú ho esta interessat us fem arribar la informació d'una conferència audiovisual que es farà el divendres 15 de novembre a càrrec de Ferran Latorre al local del Centre Excursionista "Del 8b als 8000 metres, una història d'imatges". Ferran Latorre és un alpinista català que actualment està realitzant el seu gran projecte de ser el primer català en fer els 14 cims de 8000 metres que hi ha sense oxigen. 
Us adjuntem també la seva pàgina web www.ferranlatorre.com

Ens veiem dissabte cigronets!! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada