dijous, 26 de setembre del 2013

FONTMARTINA!

HOLA CIGRONETS, JA HEM TORNAT!!!!!
 

Com cada any tots els grups de la Secció Infantil i Juvenil comencem el nostre camí i la trobada tindrà lloc al Montseny, al càmping de Fontmartina, els dies 5 i 6 d’octubre.
 

Els Cigronets ens trobarem al local del CELLV a les 8:30 h del matí del diumenge i pujarem amb els cotxes dels pares fins a la Costa del Montseny des d’on anirem tots caminant fins a Fontmartina; o si preferiu podeu anar directament al càmping.
 

L’acte central d’aquesta trobada serà diumenge a les 11:30h, en què de manera simbòlica, es donarà la benvinguda a tots els infants i joves que canvien de grup o són nous al centre. Després acabarem la festa amb un dinar de germanor que cadascú portarà de casa.
 

La direcció del càmping cobra una tarifa d’accés. És per això que els Cigronets i pares o familiars que vinguin a veure la cerimònia de canvi de grups o a dinar, hauran d’abonar 3,00€ pels adults i 1,50€ pels acompanyants menors de 12 anys i majors de 65 anys. Podreu adquirir els tiquets a secretaria, de 19:30 a 20:30 i els dissabtes en horari d’esplai. 
Les normes del càmping prohibeixen entrar amb el vehicle dins del càmping, fer barbacoa i portar animals domèstics. Davant del càmping, però hi ha un aparcament.
 

Important recordar dur el fulard, si no el tenen el podran comprar pel preu de 7€ al centre.
 

També important confirmar assistència abans del 2 d’octubre (aquest inclòs) enviant un correu electrònic al grup corresponent: cigronets@cellv.cat
 

RECORDEU PORTAR L'AUTORITZACIÓ DE LA SORTIDA I LA TARGETA DE LA FEEC (OBLIGATORIA I IMPRESCINDIBLE PEL CAMPING).
 

Fins aviat,
 

Els monitors i monitores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada